"IT shqip"
It (1990)
HD
IMDb: 6.8
192 min

Stephen King’s IT – 1990 Shtatë miq fëmijërie mblidhen së bashku dhe kthehen te qyteti i tyre i vjetër për të vrarë një përbindësh, i cili vret dhe ushqehet me…

Country: ,