"J. Edgar (2011)"
HD J. Edgar (2011) 2011 6.5
J. Edgar (2011)
J. Edgar (2011)

J. Edgar (2011)

Dramë Histori Krim  2011 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
J. Edgar (2011)
HD
IMDb: 6.5
137 min

Si fytyra e zbatimit të ligjit në Amerikë për gati 50 vjet, J. Edgar Hoover u frikësua dhe u admiruar, fyer dhe nderuar. Por, prapa dyerve të mbyllura, ai mbajti…

Country: