"Jackass Presents: Bad Grandpa (2013)"
HD Jackass Presents: Bad Grandpa (2013) 2013 6.5
Jackass Presents: Bad Grandpa (2013)
Jackass Presents: Bad Grandpa (2013)

Jackass Presents: Bad Grandpa (2013)

Komedi  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
Jackass Presents: Bad Grandpa (2013)
HD
IMDb: 6.5
92 min

Dy gjeneratat e ngatërrestarëve shumë shpejt krijojnë një lidhje, ndërsa mashtrojnë në rrugën e tyre përgjatë zemrës së Amerikës në një udhëtim gazmor me shumë shaka dhe rrenga mbi njerëz…

Country:
Genre: Komedi