"Jan Dara: The Finale (2013) me titra shqip"
HD Jan Dara: The Finale (2013) 2013 5.5
Jan Dara: The Finale (2013)
Jan Dara: The Finale (2013)

Jan Dara: The Finale (2013)

Dramë Romancë  2013 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
Jan Dara: The Finale (2013)
HD
IMDb: 5.5
138 min

KUJDES: FILMI PERMBAN SKENA EROTIKE! KESHILLOHET PER SHIKUES MBI 18 VJEC! Zhan Dara rikthehet në Bangkok për tu hakmarrë ndaj njerkut të tij dhe për të vënë në vend nderin…

Country: