"Jarhead 2: Field of Fire (2014) me titra shqip"
HD Jarhead 2: Field of Fire (2014) 2014 5.5
Jarhead 2: Field of Fire (2014)
Jarhead 2: Field of Fire (2014)

Jarhead 2: Field of Fire (2014)

Aksion Dramë Luftë  2014 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
Jarhead 2: Field of Fire (2014)
HD
IMDb: 5.5
103 min

I frikësuar nga betejat dhe i zhgënjyer nga lufta, oficeri Kris Merimete vihet në krye të një njësie, misioni tjetër i së cilës është të ri-furnizojë një kamp ushtarak të…

Country: