"Jatt & Juliet 2 (2013) me titra shqip"
HD Jatt & Juliet 2 (2013) 2013 7.5
Jatt & Juliet 2 (2013)
Jatt & Juliet 2 (2013)

Jatt & Juliet 2 (2013)

Komedi Romancë  2013 Shiko tani
Vlersimi: 7.5
Jatt & Juliet 2 (2013)
HD
IMDb: 7.5
140 min

Jat është djali tipik indian me zakone dhe tradita ndërkohë që Juliet është vajza tipike moderne. Historia fillon kur rrugët e tyre kryqëzohen në Kanada. Ndërkohë që besimi i bashkon…

Country: ,