"Jaws (1975) me titra shqip"
Jaws (1975)
HD
IMDb: 8.0
124 min

Kur një peshkaqen vrasës shkakton kaos në një komunitet plazhi, mbetet në dorë të një sherifi lokal, një biologu detar dhe një detari të vjetër të mposhtin bishën.

Country: