"JCVD (2008) me titra shqip"
JCVD (2008)
HD
IMDb: 7.1
97 min

Ndërmjet problemeve të tij me taksat dhe betejën gjyqësore me gruan e tij për kujdestarinë e vajzës së tij, Jean-Claude Van Damme kthehet në vendin e lindjes së tij për…