"Johnny Mad Dog (2008)"
HD Johnny Mad Dog (2008) 2008 6.8
Johnny Mad Dog (2008)
Johnny Mad Dog (2008)

Johnny Mad Dog (2008)

Dramë Histori Luftë  2008 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Johnny Mad Dog (2008)
HD
IMDb: 6.8
98 min

Në luftën civile të Afrikës, një grup djemsh të rinj të kthyer në ushtarë të lirisë luftojnë, plaçkisin dhe vrasin nëpër fshatrat e Afrikës. Kur lufta përfundon misionit të tyre…