"Joker"
HD Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020) 2020 6.1
Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020)
Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020)

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020)

Aksion Aventurë Krim  2020 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020)
HD
IMDb: 6.1
109 min

Pas ndarjes me Jokerin, Harley Quinn bashkohet me superheroinat Kanarinën e Zezë, Gjuetaren dhe Renee Montoya për të shpëtuar një vajzë të re nga një keqbërës.

Country: