"Journey to the Christmas Star (2012)"
HD Journey to the Christmas Star (2012) 2012 5.8
Journey to the Christmas Star (2012)
Journey to the Christmas Star (2012)

Journey to the Christmas Star (2012)

Aventurë Familjar Fantazi  2012 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
Journey to the Christmas Star (2012)
HD
IMDb: 5.8
80 min

Një herë e një kohë, një vajzë e vogël u vu në kërkim të Yllit të Krishtlindjeve, i cili kishte kohë që kishte humbur. Me kurajën dhe ndihmën e disa…

Country: