"Joy Ride 3: Road Kill (2014)"
HD Joy Ride 3 (2014) 2014 4.7
Joy Ride 3 (2014)
Joy Ride 3 (2014)

Joy Ride 3 (2014)

Thriller  2014 Shiko tani
Vlersimi: 4.7
Joy Ride 3 (2014)
HD
IMDb: 4.7
95 min

Nail Rusty është rikthyer përsëri në rrugë në kërkim për të ndëshkuar padrejtësin në çdo hap dhe këtë herë ndeshet me disa djem të cilët kane marr rrugen për një…

Country:
Genre: Thriller