"Judy (2019) me titra shqip"
HD Judy (2019) 2019 6.8
Judy (2019)
Judy (2019)

Judy (2019)

Dramë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Judy (2019)
HD
IMDb: 6.8
118 min

Këngëtarja Xhudi Gerland e zhytur tashmë në borxhe do të shkojë në Londër për të dhënë koncerte dhe për të siguruar para për fëmijët e saj.

Country: , ,
Genre: Dramë