"Judy & Punch (2019) me titra shqip"
HD Judy & Punch (2019) 2019 6.0
Judy & Punch (2019)
Judy & Punch (2019)

Judy & Punch (2019)

Dramë Thriller  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Judy & Punch (2019)
HD
IMDb: 6.0
105 min

Në qytetin e Bregdetit, Xhudi dhe Panç përpiqen të rikthejnë në skenë shfaqjen e tyre me marioneta. Shfaqja arrin suksesin për shkak të talentit të Xhudit, por ambicia e tepruar…

Country: