"Jumanji (1995) me titra shqip"
Jumanji (1995)
HD
IMDb: 7.0
104 min

Loja magjike me zare iu çel një botë të rrezikshme aventurash të vegjëlve, Xhudi dhe Piter. Duke gërmuar në dhomat e një shtëpie të vjetër, fëmijët bëhen padashur pjesë e…

Country: