"Jumper (2008)"
Jumper (2008)
HD
IMDb: 6.1
88 min

Deivid ka aftësinë e veçantë të teletransportohet. A do jetë ky një privilegj, apo një kërcënim për jetën e tij dhe njerëzve të dashur?

Country: , , , ,