"Jungle Cruise (2021) filma24"
Jungle Cruise (2021)
Së shpejti
IMDb: N/A
127 min

Bazuar në parkun argëtues të Disneyland ku një anije e vogël lumi merr një grup pasagjerësh në udhëtim përmes xhunglës të mbushur me kafshë të rrezikshme dhe zvarranikë të ndryshëm.

Country: