"Jupiter Ascending (2015)"
Jupiter Ascending (2015)
HD
IMDb: 5.3
127 min

Në të ardhmen, një grua e re vihet në shenjestrën e Mbretëreshës së Universit për tu vrarë dhe pikërisht këtu fillon fati i saj për t’i dhënë fund pushtetit të…

Country: ,