"Just Mercy (2019)"
DVD Just Mercy (2019) 2019 7.6
Just Mercy (2019)
Just Mercy (2019)

Just Mercy (2019)

Dramë Krim  2019 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Just Mercy (2019)
DVD
IMDb: 7.6
137 min

Shumë vite pas ngjarjeve të romanit të famshëm “Si të vrasësh një zog përqeshës”, një tjetër avokat i ri lufton për lirinë e një burri të pafajshëm dhe nuk dihet…

Country:
Genre: Dramë, Krim