"Justice League Dark (2017) me titra shqip"
Justice League Dark (2017)
HD
IMDb: 7.1
75 min

Qenie me fuqi të mbinatyrshme bashkohen për të luftuar kundër të këqinjve të mbinatyrshëm. Kjo skuadër me qenie të mbinatyrshme përfshin: Xhon Konstantin, Zatana dhe Xhejsën Blad gjithashtu i njohur…

Country: