"Justice League: Gods and Monsters (2015) me titra shqip"
Justice League: Gods and Monsters (2015) 2015 7.0
Justice League: Gods and Monsters (2015)
Justice League: Gods and Monsters (2015)

Justice League: Gods and Monsters (2015)

Aksion Animuar Fantazi  2015 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Justice League: Gods and Monsters (2015)
IMDb: 7.0
76 min

Në një univers alternativ, versionet shumë të ndryshme të Trinitetit (Supermen, Batmen dhe Uonder Uoman), të cilët veprojnë jashtë ligjit, janë akuzuar për vrasjen e disa shkencëtarëve të shquar dhe…

Country: