"Kagittan Hayatlar"
HD Paper Lives (2021) 2021 6.5
Paper Lives (2021)
Paper Lives (2021)

Paper Lives (2021)

Dramë  2021 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
Paper Lives (2021)
HD
IMDb: 6.5
96 min

Mehmeti është një njeri i dashur i cili drejton një magazinë e mbeturinash në një lagje të Stambollit, ai i ndihmon të gjithë njerëzit në nevojë, veçanërisht fëmijët dhe adoleshentët…

Country:
Genre: Dramë