"Kalashnikov (2020)"
HD AK-47 (2020) 2020 6.4
AK-47 (2020)
AK-47 (2020)

AK-47 (2020)

Dramë Histori  2020 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
AK-47 (2020)
HD
IMDb: 6.4
110 min

Filmi biografik në lidhje me shpikësin dhe projektuesin e armëve Mikhail Timofeevich Kalashnikov (AK-47). Rruga e gjatë që ndoqi një djalë 28 vjeçar për të krijuar armën legjendare AK-47 e…

Country:
Genre: Dramë, Histori