"Kauwboy (2012) Me titra shqip"
HD Kauwboy (2012) 2012 7.2
Kauwboy (2012)
Kauwboy (2012)

Kauwboy (2012)

Dramë  2012 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Kauwboy (2012)
HD
IMDb: 7.2
81 min

Një djalë i ri dhe babai i tij kanë një marrëdhënie të vështirë, por po përpiqen të merren vesh me njëri-tjetrin. Ata kanë nevojë për një katalizator që kjo të…

Country:
Genre: Dramë