"Kazaam (1996)"
Kazaam (1996)
HD
IMDb: 3.0
93 min

Historia e një djali që jeton në geto dhe futet gjithmonë në telashe. Një ditë futet në telashe të mëdha dhe gjen një magnetofon, magjik që i ndryshon jetën.

Country: