"Keeper of Darkness (2015)"
HD Keeper of Darkness (2015) 2015 5.8
Keeper of Darkness (2015)
Keeper of Darkness (2015)

Keeper of Darkness (2015)

Horror  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
Keeper of Darkness (2015)
HD
IMDb: 5.8
105 min

Fat, një njeri, ekzorcizmi i cilit regjistrohet nga dikush në internet dhe fjala merr dhenë, e jeton jetën duke parë shpirtra dhe në fund bën zgjedhjen e tij.

Country:
Genre: Horror