"Ken : Legend of Yuria (2007)"
HD Fist of the North Star: Legend of Yuria (2007) 2007 6.7
Fist of the North Star: Legend of Yuria (2007)
Fist of the North Star: Legend of Yuria (2007)

Fist of the North Star: Legend of Yuria (2007)

Aksion Animuar  2007 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
Fist of the North Star: Legend of Yuria (2007)
HD
IMDb: 6.7
65 min

Një film i shkurtër që flet për Julian, dashurinë e Kenshiros. Si nisi historia e saj dhe deri sa u kthye ne gjeneralin e fundit të Nantos.

Country:
Genre: Aksion, Animuar