"Kick-Ass (2010) me titra shqip"
HD Kick-Ass (2010) 2010 7.6
Kick-Ass (2010)
Kick-Ass (2010)

Kick-Ass (2010)

Aksion Krim  2010 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Kick-Ass (2010)
HD
IMDb: 7.6
117 min

Deiv Lizevski një student në shkollën e mesme dhe një ardhurues i librave komik, një ditë vendos të bëhet një super-hero, edhe pse ai nuk ka ndonje fuqi apo arsye…

Country: ,
Genre: Aksion, Krim