"Kidnap Capital (2015) me titra shqip"
HD Kidnap Capital (2015) 2015 5.9
Kidnap Capital (2015)
Kidnap Capital (2015)

Kidnap Capital (2015)

Dramë Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
Kidnap Capital (2015)
HD
IMDb: 5.9
93 min

Disa imigrantë të paligjshëm në Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë rrëmbyer, torturuar, dhe të detyruar të paguajnë shuma të mëdha të hollash për të shpëtuar.

Country: