"Kidnapped (2010)"
HD Kidnapped (2010) 2010 6.4
Kidnapped (2010)
Kidnapped (2010)

Kidnapped (2010)

Horror Thriller  2010 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Kidnapped (2010)
HD
IMDb: 6.4
85 min

Tri kriminelë të maskuar hyjnë me forcë në një shtëpi në Madrid duke mbajtur peng një familje dhe duke u përpjekur të vjedhin ç’të mundin…

Country: ,