"Kidnapping Mr. Heineken (2015) me titra shqip"
HD Kidnapping Mr. Heineken (2015) 2015 6.1
Kidnapping Mr. Heineken (2015)
Kidnapping Mr. Heineken (2015)

Kidnapping Mr. Heineken (2015)

Aksion Dramë Krim Mister Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Kidnapping Mr. Heineken (2015)
HD
IMDb: 6.1
95 min

Kjo është historia e planifikimit të brenshëm, ekzekutimit, rrjedhojat dhe rënia e fundit e rrëmbyesve të pasanikut të birrës Alfred “Fredi” Heineken, që rezultoi si shpërblimi më të madh i…