"Killer Elite (2011)"
Killer Elite (2011)
HD
IMDb: 6.4
116 min

Kur dy prej operativëve më elitarë në botë – Deni, një vrasës me kontratë i dalë në pension, dhe Hanteri, mësuesi i tij që në moshë të re – vihen…

Country: ,