"Killers Anonymous (2019)"
HD Killers Anonymous (2019) 2019 5.2
Killers Anonymous (2019)
Killers Anonymous (2019)

Killers Anonymous (2019)

Aksion Krim Mister Thriller  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.2
Killers Anonymous (2019)
HD
IMDb: 5.2
95 min

Një grup mbështetës për vrasësit organizon takime të rregullta. Pjesëmarrësit ulen në rreth dhe tregojnë për mëkatet e tyre. Gjithçka fillon të bëhet e dyshimtë kur pjesë e grupit bëhet…

Country: