"Killing Sarai (2019)"
HD In the Arms of an Assassin (2019) 2019 5.8
In the Arms of an Assassin (2019)
In the Arms of an Assassin (2019)

In the Arms of an Assassin (2019)

Romancë Thriller  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
In the Arms of an Assassin (2019)
HD
IMDb: 5.8
106 min

E detyruar të jetojë me një trafikant droge për nëntë vjet, Sarai shpëton nga banesa e tij duke u fshehur në makinën e Viktorit, një vrasës i pashëm dhe vdekjeprurës….