"Kindred Spirits (2019) Me titra shqip"
HDHJ Kindred Spirits (2019) 2019 4.9
Kindred Spirits (2019)
Kindred Spirits (2019)

Kindred Spirits (2019)

Dramë Horror  2019 Shiko tani
Vlersimi: 4.9
Kindred Spirits (2019)
HDHJ
IMDb: 4.9
90 min

Motra e një gruaje të suksesshme dhe beqare, rishfaqet papritur për të jetuar me të dhe vajzën e saj adoleshente…

Country:
Genre: Dramë, Horror