"KL Gangster 2 (2013) me titra shqip"
HD KL Gangster 2 (2013) 2013 5.8
KL Gangster 2 (2013)
KL Gangster 2 (2013)

KL Gangster 2 (2013)

Krim  2013 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
KL Gangster 2 (2013)
HD
IMDb: 5.8
N/A

Në qytet tashmë gjërat po ndryshojnë. Tailong do të zotërojë të gjitha territoret, duke përfshirë edhe pjesën e Mbretit. Xhei dhe Maliku ndihmojnë Mbretin që të mposhtë Tailong dhe të…

Country:
Genre: Krim