"Knight Rider (2008) me titra shqip"
HD Knight Rider (2008) 2008–2009 5.6
Knight Rider (2008)
Knight Rider (2008)

Knight Rider (2008)

Aventurë Mister Thriller  2008–2009 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
Knight Rider (2008)
HD
IMDb: 5.6
60 min

KITT është një makinë inteligjente që mund të hakojë çdo sistem, me armë të fuqishme si një avion xhet dhe përdor hologramet për t’u shndërruar në çdo lloj makine tjetër.

Country: