"Knock Knock (2015) me titra shqip"
HD Knock Knock (2015) 2015 4.9
Knock Knock (2015)
Knock Knock (2015)

Knock Knock (2015)

Dramë Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 4.9
Knock Knock (2015)
HD
IMDb: 4.9
99 min

Evan Ueber, një bashkëshort i lumtur dhe baba i dy fëmijëve bie pre e dy adoleshenteve dhe lojës së tyre të çmendur. Ai duhet të kalojë një sërë peripecish për…

Country: , ,