"Knowing (2009) Me titra shqip"
Knowing (2009)
HD
IMDb: 6.2
121 min

Xhon Kostler, një profesor që deshifron një mesazh të koduar me parashikime tmerrësisht të sakta për çdo katastrofë të madhe që ka ndodhur dhe do të ndodhë në botë. Duke…

Country: , ,