"Koko: A Red Dog Story (2019)"
HD Koko: A Red Dog Story (2019) 2019 5.9
Koko: A Red Dog Story (2019)
Koko: A Red Dog Story (2019)

Koko: A Red Dog Story (2019)

Familjar Komedi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
Koko: A Red Dog Story (2019)
HD
IMDb: 5.9
78 min

Filmi tregon historinë e një qeni të zakonshëm, të cilin fati i tij i mirë dhe aftësia e tij për t’u lidhur me njerëzit, e çojnë drejt famës.

Country: