"Kokoda: 39th Battalion (2006)"
Kokoda (2006)
HD
IMDb: 6.1
92 min

Një betejë e vuajtshme zhvillohet mes ushtarëve australianë dhe japonezë, përgjatë shtegut Kokoda në Guinenë e Re, gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Country: