"Korra shqip"
The Legend of Korra 2012
The Legend of Korra
The Legend of Korra

The Legend of Korra

Aksion Animuar Aventurë  2012 Shiko tani
Vlersimi:
The Legend of Korra
TMDb: 8.3
23 min

Ky është vazhdimi legjendar i Avatarit, pasardhsja e Avatar Ang Korra, është një vajzë e re kokëfortë, dhe rebele, e cila vazhdimisht sfidon dhe thyen traditat e vendit, ajo është…

Status: Ended