"Kundo: Age of the Rampant (2014)"
HD Kundo: Age of the Rampant (2014) 2014 6.8
Kundo: Age of the Rampant (2014)
Kundo: Age of the Rampant (2014)

Kundo: Age of the Rampant (2014)

Aksion  2014 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Kundo: Age of the Rampant (2014)
HD
IMDb: 6.8
137 min

Historia e disa kryengritësve kinezë të lodhur nga padrejtësitë dhe jetesa midis vuajtjeve dhe mjerimit, ndërsa nga ana tjetër fisnikët që mbushin barkun me ushqim dhe xhepat me flori në…

Country:
Genre: Aksion