"Kung Fu Dunk (2008) me titra shqip"
HD Kung Fu Dunk (2008) 2008 4.9
Kung Fu Dunk (2008)
Kung Fu Dunk (2008)

Kung Fu Dunk (2008)

Aksion Aventurë Komedi  2008 Shiko tani
Vlersimi: 4.9
Kung Fu Dunk (2008)
HD
IMDb: 4.9
100 min

Fang Shijie, si foshnje është gjetur në mbeturinat e akademisë marciale, ai merret nga një njeri i cili i ndihmon të shkollohet dhe të vijet në garat e basketbollit, por…