"Kung Fu Dunk (2008)"
HD Kung Fu Dunk (2008) 2008 4.9
Kung Fu Dunk (2008)
Kung Fu Dunk (2008)

Kung Fu Dunk (2008)

Aksion Aventurë Komedi  2008 Shiko tani
Vlersimi: 4.9
Kung Fu Dunk (2008)
HD
IMDb: 4.9
100 min

Fang Shijie, si foshnje është gjetur në mbeturinat e akademisë marciale, ai merret nga një njeri i cili i ndihmon të shkollohet dhe të vijet në garat e basketbollit, por…