"Kung Fu Panda (2008)"
Kung Fu Panda (2008)
HD
IMDb: 7.5
92 min

Në Luginën e Paqes panda Po zgjidhet si Luftëtari Dragua pavarësisht se është obez dhe krejtësisht i ri në artet marciale.

Country: