"L.A. Confidential (1997)"
HD L.A. Confidential (1997) 1997 8.2
L.A. Confidential (1997)
L.A. Confidential (1997)

L.A. Confidential (1997)

Krim Thriller  1997 Shiko tani
Vlersimi: 8.2
L.A. Confidential (1997)
HD
IMDb: 8.2
138 min

Teksa korrupsioni rritet në vitin 1950 në Los Anxheles, tre policë, një strikt, një brutal dhe një i dobët – bazuar në idenë e tyre të drejtësisë hetojnë një seri…

Country:
Genre: Krim, Thriller