"Legends of the Fall (1994) me titra shqip"
HD Legends of the Fall (1994) 1994 7.6
Legends of the Fall (1994)
Legends of the Fall (1994)

Legends of the Fall (1994)

Dramë Luftë Romancë  1994 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Legends of the Fall (1994)
HD
IMDb: 7.6
133 min

Në vitet 1900, tri vëllezër dhe babai i tyre jetojnë në një vend të largët në Montana. Ata preken nga tradhtia, historia, dashuria, natyra dhe lufta…

Country: