"Lego DC Batman: Family Matters (2019) Me titra shqip"
HD Lego DC Batman: Family Matters (2019) 2019 6.0
Lego DC Batman: Family Matters (2019)
Lego DC Batman: Family Matters (2019)

Lego DC Batman: Family Matters (2019)

Animuar Familjar  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Lego DC Batman: Family Matters (2019)
HD
IMDb: 6.0
72 min

Dyshimet fillojnë të ngrihen pasi Batman, Batgirl, Robin dhe super-heronjtë e tjerë marrin ftesa të mistershme. Megjithatë, vlerat e familjes duhet të ruhen kur Batmani dhe skuadra e tij takojnë…

Country: