"Léon: The Professional (1994)"
HD Léon: The Professional (1994) 1994 8.5
Léon: The Professional (1994)
Léon: The Professional (1994)

Léon: The Professional (1994)

Aksion Dramë Krim  1994 Shiko tani
Vlersimi: 8.5
Léon: The Professional (1994)
HD
IMDb: 8.5
110 min

Leon, një vrasësi profesionist, merr me sy të mirë Matildën, një vajzë 12-vjeçare pasi familjarët e saj vriten. Leon dhe Matilda formojnë një marrëdhënie të pazakontë, dhe ai i mëson…

Country: ,
Genre: Aksion, Dramë, Krim